Snygga naglar i Arboga

Riktigt varmt välkomna in till bloggen även idag ska ni vara och till ett inlägg som jag tror ni kommer gilla. Jag har kommit i kontakt med ett företag som erbjuder riktigt bra och skönhetsförhöjande tjänster. På grund av att jag tycker att dessa tjänster är så bra vill jag berätta om vad de gjort för mig, kära läsare. Salongen heter Beautyquelle och när jag sökte efter en salong i som skulle kunna hjälpa mig att få snygga naglar, ja då fann jag detta ställe som är perfekt för oss som behöver hjälp med någonting inom naglar i Arboga, Köping eller i Kungsör eller är ute efter en fransförlängning. Jag blev djupt imponerad av vad företaget gjorde för mig, när jag i somras skulle på ett bröllop. Jag fick hjälp med att få långa och snygga naglar och det blev precis så tjusigt och elegant som jag hade önskat. När jag anlände till bröllopet kände jag mig nästan som en drottning, men det är klart att jag inte ville överglänsa bruden. Trots detta skulle ni bara veta hur många uppskattande komplimanger som jag fick den eftermiddagen och en och annan lysten blick.  

  

Förstår ni nu varför jag är så imponerad av Beautyquelle? Jag skulle därför vilja passa på att rekommendera det här stället även till er som läser här i min blogg och så tycker jag verkligen att ni ska besöka deras sida på Instagram eller på Facebook. Många fina bilder som finns där att bli inspirerad av. Det är prisvärt att gå dit, när jag tänker på hur noggranna de var när de gjorde iordning mina naglar, och hur de jobbade intill perfektion så måste jag allt säga att det faktiskt inte kostade så mycket. De som jobbar där är välutbildade och med alla nödvändiga utbildningar och certifikat.  

Du gillar kanske också...