Prioritera dig själv med en massage

Jag har gått i psykoterapi och där fick jag lära mig en hel del om hur jag fungerar. Jag såg på mig själv med andra ögon efteråt och förstod att jag är den viktigaste personen i mitt liv, och att jag måste börja göra bra saker för mig själv och inte bara ställa upp på alla andra. Jag har alltid satt andra personers behov före mina egna och det ska jag sluta med, nu ska jag bara prioritera mig själv och mina egna intressen. Jag har redan börjat genom att ha varit på en massage i Kungälv som var rent ut sagt ljuvlig. Jag gick till Lilla Massagestugan Vedhall, och det här företaget inom massage vill jag varmt rekommendera till er, alla mina kära och underbara följare. 

Jag har som jag säger alltid gett av mig själv till andra, både i privalivet och i yrkeslivet. Valde att utbilda mig till undersköterska för jag trodde att jag var en naturbegåvning på att vårda. I själva verket var yrkesvalet ett resultat av att ha växt upp mede alkoholiserade föräldrar, jag förstod inte att jag varit medberoende i alla år, och att detta medberoende slog igenom även i valet av yrke. Jag tyckte mitt människovärde satt i att ställa upp för andra. Detta var en allvarlig missuppfattning, och det är så härligt att jag unnade mig en massage i Kungälv som ett resultat av mina nya insikter om mig själv. Att jag väljer att prioritera mig själv med massage innebär förstås inte att jag har någonting emot att tipsa er om det här företaget, för jag är av den åsikten att alla är värda att få må bra. Även DU är den viktigaste personen i DITT liv! Ska du vara en god äkta man, hustru eller kollega, måste du vara rädd om dig själv! 

Du gillar kanske också...