Tips på en bra städfirma i Örnsköldsvik

God kväll på er alla läsare och riktigt trevligt tycker jag, att ni tar er tid att läsa i bloggen. I kväll ska jag berätta om vilken fin hjälp jag har fått av en städfirma som heter Skurgummans Allservice. Oturligt nog trampade jag snett när jag skulle kliva av bussen för en månad sedan. Jag fick en handledsfraktur. Jag blev väldigt begränsad i vad jag kunde göra och var mest hemma i lägenheten här i Örnsköldsvik med en värkande hand. Kontakt med vänner och bekanta skedde mest via sociala medier. Städningen var besvärlig ända tills jag bestämde mig för att anlita detta företag inom städservice, Skurgummans Allservice. De kom hem till mig och städade så fint. Jag är riktigt imponerad av hur snabbt och effektivt de städade, och lämnade efter sig ett välstädat, väldoftande och dammfritt hem. Att företag som dessa finns är ju väldigt bra för alla oss som av någon orsak behöver ha hjälp med städningen! 

  

Det finns många oseriösa inom branschen och också svart arbetskraft. Vem skulle jag välja? Absolut inte svart arbetskraft! Min granne Birgit hade anlitat Skurgummans Allservice några gånger och Birgit tyckte att också jag skulle ta hjälp därifrån. Tack Birgit! Jag blev verkligen nöjd. Till alla er andra i Örnsköldsvik som behöver ha hjälp av en bra och pålitlig städfirma, säger jag bara, anlita Skurgummans Allservice! De arbetar miljövänligt med bra och miljövänliga produkter. Både privatpersoner och företag kan få hjälp med olika typer av städning.  

 

Nu är gipset sedan någon vecka borttaget och snart klarar jag att städa själv. Med några avslutande ord skulle jag vilja säga att Skurgummans Allservice passar oavsett om man behöver tillfällig hjälp, eller vill ha mer regelbunden städning utförd. Det var allt för idag, ha det gott önskar jag er alla. 

 

Du gillar kanske också...