Jag vårdar min bil ömt!

God kväll önskar jag alla mina läsare och välkommen in till bloggen och till ett inlägg som jag hoppas att ni kommer tycka om. Jag vårdar min bil ömt! Det är verkligen viktigt för mig att ha en riktigt välskött bil. Jag behåller hellre min gamla bil och ger den massor av kärlek än att köpa mig en ny. Vi har så att säga utvecklat en ömsesidig relation genom åren, och vi har ingen lust att skiljas. Jag sökte efter en firma inom rekond i Ekshärad och fann Ekshärads Tvätt & Rekond. Detta var för ett par år sedan och sen har jag fortsatt att komma tillbaka. Tack vare att jag regelbundet lämnar in bilen där så kör jag alltid i en elegant och polerad bil i absolut topptrim! Särskilt roligt att ha en så här fin och välpolerad bil var det när jag skulle köra och hälsa på min dotter till jul. Det är en rätt så lång bilresa, och det kändes trevligare att köra i en snygg och välvårdad bil än en ovårdad och smutsig, måste jag säga. 

  

För er som inte hört talas om detta företag förut, så kan jag berätta att Ekshärads Tvätt & Rekond kan erbjuda väldigt många olika och bra åtgärder till din just din bil. Allt ifrån en polering till olika slags tvättar och rekonditionering. Men även en hel del inom service och så säljer de riktigt bra och användbara produkter. Detta är en firma som jag rekommenderar till er i Hagfors, Munkfors eller i Ekshärad, bästa läsare. Ibland vill jag greja med bilen här hemma, men jag köper alltid produkterna därifrån. Ett extra plus är det att det faktiskt inte gör så stora hål i plånboken att lämna bilen där. Vill du nu veta mer, så kan du gå in på deras hemsida, eller kolla in dem på Facebook. 

Du gillar kanske också...