En härlig blomsterbutik

Blommor ska jag ta och skriva lite om i det här inlägget för det är verkligen min passion här i livet! Det finns en underbar liten blomsterbutik som heter Kreativa Blomster Flyinge. Det här är en blomsterbutik för oss i Eslöv och Lund. Det är alltid rätt med blommor och då talar jag främst utifrån alla de tillfällen där jag gett bort blommor i present. Det är den perfekta gå bort-presenten. Men så tycker jag om att ge mig själv små presenter i form av blommor. Just nu är det sommar och då går jag gärna iväg till en blomsteräng någonstans och plockar mig en egen bukett. Tyvärr är ju sommaren kort i Sverige. Likagärna som att jag köper blommor till någon annan, så handlar jag en bukett till mig själv då och då. Jag har ett behov av att lysa upp den mörka årstiden med blommor, hemma hos mig står det nästan alltid en bukett med blommor på bordet, gärna vackra rosor. Jag är mycket glad att det finns en blomsterbutik i Eslöv som har så mycket fint att välja på. Det här är inte bara en blomsterbutik för oss i Eslöv, det är en blomsterbutik för alla som vill köpa blommor oavsett om mottagaren av blomsterbuketten bor i Eslöv eller inte. För på deras webbshop kan du beställa buketter som kan nå mottagare i hela Sverige. Ni kan alltid gå in på Kreativa Blomsters hemsida och låta er inspireras. Det finns verkligen en bukett för alla tillfällen. Så nu hoppas jag att ni som vill handla blommor i en mycket fin blomsterbutik i Eslöv ska tycka lika mycket om Kreativa Blomster Flyinge som jag! 

Du gillar kanske också...