Bra bilservice i Värnamo

Det är december och mörkt ute, men samtidigt ljust och fint runtomkring Värnamo där jag bor, med adventljustakar och fina julbelysningar både inom- och utomhus som lyser upp tillvaron. Julen ska jag tillbringa hos min son, och det blir en lång bilresa, men det ska bli roligt. Apropå bilar så behövde jag byta bromsskivor och belägg för ett tag sedan. Handbromsen tog inte heller riktigt som den skulle. Perssons Div. Service är namnet på den bilverkstad i Värnamo där jag alltid lämnar in min bil. Den här gången fick jag detta fixat snabbt, enkelt och billigt, som vanligt. Detta är så bra, så det får bli några ord här i bloggen om just den här bilverkstaden! Kanske detta ställe kan var någonting även för er, som behöver hjälp med att reparera eller serva någonting på er bil också? Jag rekommenderar verkligen er att anlita Persson Div. Service! 

 

Jag har lämnat min bil här i “alla” år och är så glad att denna firma finns, för här tar de sig an skador eller service med stor yrkesskicklig kompetens och det kostar faktiskt inte särskilt mycket heller. Jag har nu fått tillbaka en säker och servad bil igen och kan lugnt sätta mig bakom ratten och köra till min son. Det finns flera olika slags tjänster som erbjuds, så är det något du behöver hjälp med kan du börja med att gå in på deras hemsida för att se om deras tjänster skulle passa även dig, eller så kan du förstås ringa dem. Deras priser står sig mycket väl i konkurrensen. Jag har verkligen funnit “mitt” ställe och det känns alltid tryggt att lämna bilen här. Med dessa rader skrivna önskar jag nu er en fortsatt fin dag! 

Du gillar kanske också...